Logistiek Medewerker | Maasland | Fulltime

Omschrijving

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Als logistiek medewerker bij Kraaijeveld doe je niet anders. Lekker met elkaar aan de slag om de handel de deur uit te krijgen en een glimlach te bezorgen op het gezicht van de klant.. en die van je collega’s natuurlijk!

Sta jij graag met je voeten in de klei?
Door de dag heen houd je je met verschillende zaken bezig, die uiteindelijk leiden tot één resultaat: een complete pallet, klaar voor verlading. Je meldt bijvoorbeeld de producten binnen, zet orders klaar en werkt deze administratief af. Of als jij liever met een heftruck in de loods bezig bent, kan dat natuurlijk ook. Met name in de middag komen deze activiteiten bijeen en is het rennen geblazen met z’n allen. Aan het einde check je nog even of alles er goed bij staat, om vervolgens met een voldaan gevoel de loods te sluiten. Morgen weer een dag.

Hou je van hard werken mét een vleugje gezelligheid?
We hechten veel waarde aan kwaliteit en natuurlijk aan veiligheid, dus ga je aan de slag met goede werkmaterialen. Daarnaast maak je deel uit van een gezellig team waar zeker plaats is voor een geintje op z’n tijd, maar waarmee je ook kan knallen. Een goed salaris en mogelijkheden om naar andere functies door te groeien horen er ook bij. Je bent op zondag vrij.

Even sfeer proeven
Om alvast een voorproefje te geven, hebben we één van onze collega’s gevraagd om zijn werk kort te omschrijven. Mogen we je even voorstellen aan:


Justin Huibers - 27 jaar - 3 jaar bij Kraaijeveld
“Ik werk alweer drie jaar bij Kraaijeveld. Aangenomen als logistiek  medewerker en inmiddels doorgegroeid naar logistiek voorman.  Er liggen dus volop kansen om door te groeien binnen de logistiek  en andere afdelingen. Elke dag is bij ons weer anders en brengt  zo de nodige variatie met zich mee. Ook zijn de werktijden flexibel.  Verder is het heerlijk om in beweging te zijn en werken we met  een heel gezellig team. Aanrader dus.”                                                                                                                                                      

Vereisten

Wanneer passen we bij elkaar?

  • Je durft buiten de vaste kaders te denken.
  • Je bent proactief en hebt een analytische houding.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je beschikt over MBO4+ werk- en denkniveau.
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.
  • Pré: Je hebt een passie voor groente en fruit.

Zin om samen de uitdaging aan te gaan? Dan drinken we graag een bak koffie! Kies voor de kortste route en klik op ‘reageer op deze vacature’.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.