Logistiek Medewerker

Omschrijving

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Als logistiek medewerker bij Kraaijeveld doe je niet anders. Lekker met elkaar aan de slag om de handel de deur uit te krijgen en een glimlach te bezorgen op het gezicht van de klant.. en die van je collega’s natuurlijk!

Wat de job inhoudt
Door de dag heen houd je je met verschillende zaken bezig, die uiteindelijk leiden tot één resultaat: een complete pallet, klaar voor verlading. Je meldt bijvoorbeeld de producten binnen, zet orders klaar en werkt deze administratief af. Of als jij liever met een heftruck in de loods bezig bent, kan dat natuurlijk ook. Met name in de middag komen deze activiteiten bijeen en is het rennen geblazen met z’n allen. Aan het einde check je nog even of alles er goed bij staat, om vervolgens met een voldaan gevoel de loods te sluiten. Morgen weer een dag.

Wat we je bieden
We hechten veel waarde aan kwaliteit en natuurlijk aan veiligheid, dus ga je aan de slag met goede werkmaterialen. Daarnaast maak je deel uit van een gezellig team waar zeker plaats is voor een geintje op z’n tijd, maar waarmee je ook kan knallen. Een goed salaris en mogelijkheden om naar andere functies door te groeien horen er ook bij. Je bent op zondag vrij.

Even sfeer proeven
Om alvast een voorproefje te geven, hebben we één van onze collega’s gevraagd om zijn werk kort te omschrijven. Mogen we je even voorstellen aan:


Justin Huibers - 27 jaar - 3 jaar bij Kraaijeveld
“Ik werk alweer drie jaar bij Kraaijeveld. Aangenomen als logistiek  medewerker en inmiddels doorgegroeid naar logistiek voorman.  Er liggen dus volop kansen om door te groeien binnen de logistiek  en andere afdelingen. Elke dag is bij ons weer anders en brengt  zo de nodige variatie met zich mee. Ook zijn de werktijden flexibel.  Verder is het heerlijk om in beweging te zijn en werken we met  een heel gezellig team. Aanrader dus.”                                                                                                                                                      

Vereisten

Wat we van jou vragen 

We vinden het heel belangrijk dat je weet van aanpakken. Je bent niet te beroerd om hard te werken en bent flexibel inzetbaar. Daarnaast is het echt van belang dat je nauwkeurig te werk gaat en moet je tegen een beetje werkdruk kunnen.


Vragen?

Lijkt het je wel wat, maar heb je gewoon nog een vraag? Of wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via hr@kraaijeveld.com of bel even naar 010 750 43 50. We horen graag van je.