Junior verkoper | Stage | BBL

Omschrijving

Maak jij onze klanten blij?

Hou jij ervan om te verkopen? En ben jij pas tevreden als de klant dit ook is? Dan is dit net wat voor jou. Als junior verkoper weet jij samen met je ervaren collega's de behoefte van de klant te ontdekken en vervolgens onze producten aan hem te verkopen.

 

Ben jij de onmisbare schakel?
Jij bent continu bezig als schakel tussen de inkoper en de klant. ’s Ochtends focus je je met alle collega's op de markt van groente en fruit. Vervolgens communiceer je dat naar je klanten. Tegelijkertijd bezig om de behoeftes van je klanten zo goed mogelijk in te vullen met het aanbod van de inkoper. En geloof ons; dat gaat snel, heel snel.

 

Kan je niet wachten en wil je als student al aan de slag?

In je studententijd kan je goed gevormd worden. Daarom kunnen bieden wij deze functie aan in de vorm van een stage of een werken-leren-functie. Je krijgt veel ruimte om je ding te doen. Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om je eigen bestaande klantengroep te bedienen en nieuwe klanten te werven. Dit doe je samen met je collega's uit je eigen team. Deze teams zijn retail, verwerking of gastronomie. Voor al je inspanningen wordt je goed beloond, niet alleen in een vast salaris, maar ook in bonussen, teamuitjes, bedrijfsuitjes et cetera.

Vereisten

Durf jij ons aan? 

Als junior verkoper moet je, net als andere functies, kort gedraaid zijn. Oftewel: snel schakelen en handelen. Omdat je met een “levend” product en een constant veranderende markt werkt, is dit erg belangrijk. Daarnaast werk je graag samen en ben je communicatief vaardig. Affiniteit met groente en fruit is natuurlijk mooi meegenomen. Evenals het beheersen van je talen.

 

Vragen?

Lijkt het je wel wat, maar heb je gewoon nog een vraag? Of wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via hr@kraaijeveld.com of bel even naar 010 750 43 50. We horen graag van je.