(Inter)nationaal Chauffeur | Maasland | Fulltime

Omschrijving

Vind jij het heerlijk om de hele dag door het (buiten)land te touren? Als visitekaartje van Kraaijeveld lever je de producten op tijd én op een nette wijze af. Met een grote glimlach en een goede vrachtwagen ben jij zo helemaal in je sas. 


Wat de job inhoudt
Rijden, rijden en nog eens rijden. Hoewel je het grootste gedeelte van je werktijd onderweg zult zijn, staat het werk van een vrachtwagenchauffeur niet alleen in het teken van de vrachtwagen van A naar B brengen. Je bent namelijk naast chauffeur ook het aanspreekpunt bij de klanten. Dat betekent vaak een gezellig praatje, maar vraagt ook om oplosbaar vermogen in het geval dat er iets niet klopt. Daarnaast ben je zuinig op de vrachtwagen en zorg je dat je representatief bij de klant aankomt.


Wat we je bieden
Als eerste bieden we je een fijn team met jongens waarvan sommigen al heel wat jaren op de vrachtwagen zitten en sommigen iets minder lang chauffeuren, maar die één ding gemeenschappelijk hebben: liefde voor het vak. Daarnaast verdien je een goed salaris en werk je met goed en jong materiaal. Het is eventueel ook mogelijk om rijden in binnen- en buitenland te combineren. Denk bijvoorbeeld aan de ene week in het buitenland en de andere week in het binnenland producten afleveren. Je bent op zondag vrij.


Even sfeer proeven 
Om alvast een voorproefje te geven, hebben we één van onze collega’s gevraagd om zijn werk kort te omschrijven. Mogen we je even voorstellen aan:


Johan Schalkoort - 36 jaar - werkt 8 jaar bij Kraaijeveld
“Je bent elke dag onderweg met groente en fruit naar de klanten, maar toch is geen dag hetzelfde. Naast dat je chauffeur in hart en nieren bent, ben je ook onze ambassadeur en het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je bent onderweg met goed en jong materiaal, voorzien van alle gemakken. Als je wilt werken in een groeiend en gezond bedrijf, diverse andere landen wilt zien en tegelijkertijd onze klanten blij wilt maken, dan zou ik zeker eens een lijntje uitgooien. Welkom.”

Vereisten

Wanneer passen we bij elkaar?

  • Je durft buiten de vaste kaders te denken.
  • Je bent proactief en hebt een analytische houding.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je beschikt over MBO4+ werk- en denkniveau.
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.
  • Pré: Je hebt een passie voor groente en fruit.

Zin om samen de uitdaging aan te gaan? Dan drinken we graag een bak koffie! Kies voor de kortste route en klik op ‘reageer op deze vacature’.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.