(Inter)nationaal Chauffeur

Omschrijving

Vind jij het heerlijk om de hele dag door het (buiten)land te touren? Als visitekaartje van Kraaijeveld lever je de producten op tijd én op een nette wijze af. Met een grote glimlach en een goede vrachtwagen ben jij zo helemaal in je sas. 


Wat de job inhoudt
Rijden, rijden en nog eens rijden. Hoewel je het grootste gedeelte van je werktijd onderweg zult zijn, staat het werk van een vrachtwagenchauffeur niet alleen in het teken van de vrachtwagen van A naar B brengen. Je bent namelijk naast chauffeur ook het aanspreekpunt bij de klanten. Dat betekent vaak een gezellig praatje, maar vraagt ook om oplosbaar vermogen in het geval dat er iets niet klopt. Daarnaast ben je zuinig op de vrachtwagen en zorg je dat je representatief bij de klant aankomt.


Wat we je bieden
Als eerste bieden we je een fijn team met jongens waarvan sommigen al heel wat jaren op de vrachtwagen zitten en sommigen iets minder lang chauffeuren, maar die één ding gemeenschappelijk hebben: liefde voor het vak. Daarnaast verdien je een goed salaris en werk je met goed en jong materiaal. Het is eventueel ook mogelijk om rijden in binnen- en buitenland te combineren. Denk bijvoorbeeld aan de ene week in het buitenland en de andere week in het binnenland producten afleveren. Je bent op zondag vrij.


Even sfeer proeven 
Om alvast een voorproefje te geven, hebben we één van onze collega’s gevraagd om zijn werk kort te omschrijven. Mogen we je even voorstellen aan:


Johan Schalkoort - 36 jaar - werkt 8 jaar bij Kraaijeveld
“Je bent elke dag onderweg met groente en fruit naar de klanten, maar toch is geen dag hetzelfde. Naast dat je chauffeur in hart en nieren bent, ben je ook onze ambassadeur en het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je bent onderweg met goed en jong materiaal, voorzien van alle gemakken. Als je wilt werken in een groeiend en gezond bedrijf, diverse andere landen wilt zien en tegelijkertijd onze klanten blij wilt maken, dan zou ik zeker eens een lijntje uitgooien. Welkom.”

Vereisten

Wat we van jou vragen

Praktisch gezien vragen we natuurlijk om het rijbewijs B,C, E en code 95. Misschien nog wel belangrijker vinden wij echter dat je een actieve houding hebt en flexibel ingesteld bent. Daarnaast zal je soms op tijden bij de klant aankomen dat je collega’s niet bereikbaar zijn, waardoor het ook belangrijk is dat je zelfstandig te werk kunt gaan. 


Vragen?

Lijkt het je wel wat, maar heb je gewoon nog een vraag? Of wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via hr@kraaijeveld.com of bel even naar 010 750 43 50. We horen graag van je.