Inkoper | Maasland | Fulltime

Omschrijving

Onderhandel jij heel je leven al graag en heb je absoluut geen last van belangst? Dan is dit net wat voor jou. Als inkoper ga jij namelijk tot het gaatje om goede producten in te kopen zonder daar ook maar een cent te veel voor te betalen. Natuurlijk.


Onderhandel jij als de beste?
Jouw werk bestaat uit het continu schakelen tussen de leveranciers en de verkopers. ’s Ochtends focus je je op de prijzen in de markt en houd je de voorraad in de gaten. Vervolgens communiceer je dat naar de verkopers en ben je tegelijkertijd bezig om de aanvragen van de verkopers bij de leveranciers te verwerken. En dat snel, met goede kwaliteit en tegen de beste prijs. Uitdaging genoeg dus.


Waarom bij Kraaijeveld inkoper worden?

Je krijgt veel ruimte om je ding te doen. Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om een product op de kaart te zetten en om naar eigen inzicht te handelen. Daarnaast werk je samen met een jong, ambitieus en gezellig team. Je verdient een goed salaris.


Even sfeer proeven
Om alvast een voorproefje te geven, hebben we één van onze collega’s gevraagd om zijn werk kort te omschrijven. Mogen we je even voorstellen aan:


Bart de Vries - 24 jaar - werkt 4 jaar bij Kraaijeveld
“Kort maar krachtig: als inkoper moet je er gewoon op kicken om van één euro, twee euro te maken. Je kan het net zo lang maken als je wilt, maar dat is uiteindelijk waar je het voor doet: lekker handelen. Zelf vind ik het ook tof om een product waar nog geen afzet of omloopsnelheid in is, onder de aandacht te brengen bij de rest van de commerciële afdeling. Om zo uiteindelijk een grotere afzet te creëren en meer winst.”

Vereisten

Wanneer passen we bij elkaar?

  • Je durft buiten de vaste kaders te denken.
  • Je bent proactief en hebt een analytische houding.
  • Je staat stevig in je schoenen.
  • Je beschikt over MBO4+ werk- en denkniveau.
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.
  • Pré: Je hebt een passie voor groente en fruit.

Zin om samen de uitdaging aan te gaan? Dan drinken we graag een bak koffie! Kies voor de kortste route en klik op ‘reageer op deze vacature’.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.