Inkoper

Omschrijving

Onderhandel jij heel je leven al graag en heb je absoluut geen last van belangst? Dan is dit net wat voor jou. Als inkoper ga jij namelijk tot het gaatje om goede producten in te kopen zonder daar ook maar een cent te veel voor te betalen. Natuurlijk.


Wat de job inhoudt
Jouw werk bestaat uit het continu schakelen tussen de leveranciers en de verkopers. ’s Ochtends focus je je op de prijzen in de markt en houd je de voorraad in de gaten. Vervolgens communiceer je dat naar de verkopers en ben je tegelijkertijd bezig om de aanvragen van de verkopers bij de leveranciers te verwerken. En dat snel, met goede kwaliteit en tegen de beste prijs. Uitdaging genoeg dus.


Wat we je bieden

Je krijgt veel ruimte om je ding te doen. Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om een product op de kaart te zetten en om naar eigen inzicht te handelen. Daarnaast werk je samen met een jong, ambitieus en gezellig team. Je verdient een goed salaris.


Even sfeer proeven
Om alvast een voorproefje te geven, hebben we één van onze collega’s gevraagd om zijn werk kort te omschrijven. Mogen we je even voorstellen aan:


Bart de Vries - 24 jaar - werkt 4 jaar bij Kraaijeveld
“Kort maar krachtig: als inkoper moet je er gewoon op kicken om van één euro, twee euro te maken. Je kan het net zo lang maken als je wilt, maar dat is uiteindelijk waar je het voor doet: lekker handelen. Zelf vind ik het ook tof om een product waar nog geen afzet of omloopsnelheid in is, onder de aandacht te brengen bij de rest van de commerciële afdeling. Om zo uiteindelijk een grotere afzet te creëren en meer winst.”

.

Vereisten

Wat we van je vragen 

Als inkoper moet je, zoals we dat hier graag zeggen, kort gedraaid zijn. Oftewel: snel schakelen en handelen. Omdat je met een “levend” product en een constant veranderende markt werkt, is dit erg belangrijk. Daarnaast werk je graag samen en ben je communicatief vaardig. Affiniteit met groente en fruit is natuurlijk leuk meegenomen. Evenals het beheersen van je talen.


Vragen?

Lijkt het je wel wat, maar heb je gewoon nog een vraag? Of wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via hr@kraaijeveld.com of bel even naar 010 750 43 50. We horen graag van je.