Ervaren HR-medewerker (16-24 uur per week)

Omschrijving

Heb jij een hart voor mensen? Als ervaren HR-medewerker zorg jij dat alle personeelszaken op rolletjes lopen en denk jij mee hoe we het nóg beter kunnen doen.


Wat de job inhoudt 
Het woord Mens staat centraal in jouw werk. Alles wat je doet draait om de medewerkers. Je levert een bijdrage aan het vinden van nieuwe collega's, je zorgt voor een soepele indiensttreding en inwerkperiode, je voert gesprekken met het personeel en zorgt dat de personeelsdossiers op orde blijven. Ook draag je je steentje bij aan het professionaliseren van de HR binnen Kraaijeveld.


Wat we je bieden 
Bij ons werken betekent werken in een ambitieuze organisatie met een prettige, informele werksfeer. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief waardoor je mede invulling kunt geven aan je functie en het toekomstperspectief ervan. Naast te zorgen voor ontwikkeling van het personeel, investeren we ook graag in jouw eigen ontwikkeling, bijvoorbeeld om op de hoogte te blijven van de wet- en regelgeving.

Vereisten

Wat we van je vragen 

We verwachten dat je beschikt over ruime ervaring in een vergelijkbare functie en dat je gewend bent zelfstandig te werken. Daarnaast verwachten we dat je een opleiding hebt afgerond in de richting van HRM. Je werkt graag met andere mensen samen en bent communicatief vaardig. 


Vragen?

Lijkt het je wel wat, maar heb je gewoon nog een vraag? Of wil je graag wat meer informatie over ons bedrijf of de functie? Neem dan gerust contact met ons op via hr@kraaijeveld.com of bel even naar Nico Schumacher op 010 750 43 50. We horen graag van je.